Staffanstorpspartiet
Insändare till SkD

Svar till Lennart Nilsson!
Lennart!

Du förtjänar beröm för att du är en av få socialdemokrater som öppet vågar delta i den infekterade flykting-/invandrardebatten.

Tyvärr får jag konstatera att du antingen inte vet vad vi i Staffanstorpspartiet tycker, eller (och det är i så fall mycket värre), att du medvetet försöker förvanska vårt budskap.
Vi kritiserar de svenska politikerna i den politiskt korrekta skattebetalda åsikts och tyckarkartellen, som med alla medel försöker begränsa svenska folkets fria debatt mot den ökande kriminaliteten och en ohämmad invandring. Om det gläder dig så tycker jag att även tidigare borgerliga regeringar har skött denna frågan lika illa som ni socialdemokrater.
Även Staffanstorps kommuninvånare tvingas vara med och betala spektaklet. Det skulle vara intressant att få svar på det som både borgerliga och socialistiska regeringar så envist vägrar att avslöja, nämligen: Vad kostar flykting-/invandrarpolitiken – egentligen?
Avslutningsvis passar jag på tillfället att gratulera danskarna och Dansk Folkeparti till att kunna föra en fri debatt i såväl massmedia som i Folketinget. Se Danmark som ett föredöme i demokrati.
Kommunfullmäktige och kommunstyrelseledamot för Staffanstorpspartiet. Dag Sundius

Tillbaka