Staffanstorpspartiet
Insändare till SkD

Svar till Lennart Nilsson.
Lennart!

Du ber mig ”visa på en tabell där det redovisas att det väller in ’lycksökare’”, samtidigt som du påstår att det inte finns några sådana uppgifter. Om det är sant som påstås, att invandringspolitiken kostar 240 miljarder kr/år, så är det inte ”ett fåtal lycksökare” som väller in. Invandrarverkets statistik har visat på att mindre än 5 % av de asylsökande är flyktingar. 

Jag inser mycket väl alla människors ”lika värde”, men jag anser inte att alla 8 miljarderna likvärdiga människor på jorden har ”lika rätt” att vistas i Sverige, vilket tydligen du och dina gelikar gör. 
Staffanstorpspartiet kritiserar inte någon invandrare. Det är inte invandrarnas fel, att de tar chansen att få gratis pension i Sverige, när tillfälle bjuds. Det är politikernas fel, när dessa släpper in flyktingar och lycksökare huller om buller utan tillräcklig kontroll.
Du skriver ”slut dina ögon och öppna istället ditt hjärta som måste var hårt som sten”. Mitt hjärta är inte hårt som sten, skillnaden mellan dig och mig är troligen bara den, att jag har valt att leva med öppna ögon.
Ersättare i kommunfullmäktige för Staffanstorpspartiet Per-Olof Karlsson

Tillbaka