Staffanstorpspartiet
Artikel till Sydsvenskan

Svar till Torbjörn Lövendahl 
Käre Torbjörn!
Du kräver en ursäkt för den felaktiga uppgift, som insmög sig i vårt flygblad.
Som vanligt silar Du mygg och sväljer elefanter. Av alla 642 orden var ETT ENDA fel. Vi tillstår ödmjukt, att vi fått felaktigt besked, och vidarebefordrat detta utan dubbelkoll. Vi ber därför ännu en gång den stackars politiker, som privat åkte till Australien, om ursäkt för att vi infogade den världsdelen i vår kritik av Staffanstorpspolitikernas myckna utlandsresande.
Tydligen är det fler världsdelar än Antarktis, som inte blivit föremål för Staffanstorpspolitikernas utflyktsbegär.
Numera kan man för den nätta summan 200 miljoner dollar åka en tur i rymden. Kanske Staffanstorps kommun nu avser att skaffa en vänort på månen. Där kan vi säkert lära oss mycket, om t ex tyngdkraften. Eller om vattenreglering.
Om vi någonsin kräver en ursäkt (vi är rätt vana vid felaktiga och grundlösa påhopp), så är vi kapabla att be om den själva. För att undvika liknande misstag i fortsättningen, är det lämpligt att Du och Dina partikamrater stöder vår motion om redovisning av utlandsresorna i kommunfullmäktige. Detta vore mer i skattebetalarnas intresse!
Avslutningsvis vill jag önska Dig en trevlig Italienresa, på skattebetalarnas bekostnad. Jag ska också ha semester i sommar. På egen bekostnad!
Staffanstorpspartiet
Leif Widmark

Tillbaka